Huanghua havn importerede thailandsk jernmalm for første gang

Den 30. august blev 8.198 tons importeret jernmalm ryddet i Huanghua Port.Det er første gang, at Huanghua Port har importeret thailandsk jernmalm siden åbningen af ​​havnen, og et nyt medlem er blevet tilføjet til kildelandet for import af jernmalm i Huanghua Port.

Billedet viser tolderne i Huanghua Havn, der inspicerer importeret jernmalm på stedet
Huanghua Port er en af ​​de vigtige havne for import af jernmalm i Hebei-provinsen.Det har bygget 200.000 tons-klasse vandveje og 25 køjer over 10.000 tons niveau.Huanghua Port Customs, tilknyttet Shijiazhuang Customs, samarbejder aktivt med udviklingen af ​​havnen, implementerer forskellige arbejdsforanstaltninger for at lette toldbehandlingen, spiller rollen som "Internet + Customs", optimerer toldbehandlingsmodellen og opretter "hurtigt" toldbehandling grønne kanaler” for at sikre rettidig inspektion og hurtig frigivelse.
I de seneste år er importmængden af ​​jernmalm i Huanghua Port steget år for år, og produktionsområdet er blevet stadig mere diversificeret.Ifølge statistikker nåede havnens jernmalmimport fra januar til august i år op på mere end 30 millioner tons, hvilket er rekordhøjt.


Indlægstid: 10. september 2021