De europæiske ruter er steget igen, og containerfragtraterne for eksport har nået et nyt højdepunkt

Ifølge data fra Shanghai Shipping Exchange nåede fragtrateindekset for Shanghai-eksportcontainerafviklingen den 2. august et nyt højdepunkt, hvilket indikerer, at alarmen om stigning i fragtraterne ikke er blevet løftet.

Ifølge dataene lukkede Shanghai eksportcontainerafregningsfragtratindekset for europæiske ruter på 9715,75 point, et nyt højdepunkt siden indekset blev frigivet, en stigning på 12,8% sammenlignet med data frigivet den foregående uge, mens Shanghai eksportcontainerafregningsfragtraten indekset for amerikanske ruter steg 1,2% til at lukke på 4198,6 point.

Det rapporteres, at basisperioden for Shanghai eksportcontainerfragtrateindeks er 1. juni 2020, og basisperiodeindekset er 1000 point.Dette indeks afspejler udførligt den gennemsnitlige afregningsfragtrate for containerskibe på Shanghai Europa og Shanghai Vestamerika ruter på spotmarkedet.

Faktisk stiger fragtraten for tørlastmarkedet ud over containerfragten også.Dataene viser, at den 30. juli lukkede det baltiske tørlastfragtindeks bdi på 3292 point.Efter den høje korrektion er den tæt på 11-års-højden sat i slutningen af ​​juni igen.


Indlægstid: Aug-04-2021